Ingatlankereső

Balaton déli part - Siófok, Belváros

Kód: eladó-üzlethelyiség-Siófok-88

Földszinti üzlethelyiség Siófokon, stabil bérlővel eladó

A jövedelmet termelő üzlet, a Sió Pláza szomszédságában található.
A Sió Pláza szomszédságában földszinti üzlethelyiség, stabil bérlővel, eladó

A balatoni nyár fővárosában, Siófokon, a forgalmas belvárosi Sió-pláza szomszédságában, a Hock János köz 2. szám alatt, földszinti üzlethelyiség eladó. A teljes évben használható üzlethelyiség kb. 22 m2 alapterületű, benne a személyzet részére öltöző, illemhely, zuhanyozó, mosdó helyiséggel. Az üzlethelyiség rendelkezik fűtéssel, telefon,- internet kapcsolat vételi lehetőséggel, füstérzékelővel, riasztóval. Minden közmű egyedi mérőórákkal rendelkezik.

Az üzlethelyiség, egy jó hangulatú, külföldi minta (olaszországi sikátor) alapján kialakított, belsőudvaros üzletházban található, melyet gyalogosan 3 különböző irányból is meg lehet közelíteni. A képen, az átriumos belső udvar látható.

A képeken, az üzlethelyiség és a közvetlen környezete látszik két irányból nézve.

Az üzlethelyiség 5,20 m x 3,40 méter üvegfelülettel rendelkezik, melyben található a két külön bejárati ajtó is, és amelyet egy ügyes dekoratőr teljes felületen reklámcélokra felhasználhat, külön engedély nélkül. A kép, az üvegportált ábrázolja.

A képeken, az eladótér látható két irányból nézve.

A képen, az eladótér látszik.

A kép, a személyzet által használt vizesblokkot ábrázolja.

A képen, az öltöző és a vizesblokk látható. 

Az üzlethelyiség irányára: 26,5 millió Ft.

Lőkös Gáborné (Erika) Ingatlanpiaci elemző és értékesítési szakértő, telefon 06-30-218-0000
Lőkös Gáborné (Erika) Ingatlanpiaci elemző és értékesítési szakértő, telefon 06-30-218-0000

Az eladosiofokiingatlanok.hu honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.