Ingatlankereső

Balaton déli part - Siófok-Szabadifürdő

Kód: eladó-nyaraló-siófok-416

Budapestiek figyelem!

Nyaraló azoknak, akik élhetetlennek tartják Budapestet

Ha már elege van az élhetetlen, hangos, zsúfolt, rossz levegőjű fővárosból, akkor Önnek itt a helye! Nyugalomban, zöldben, jó levegőn nyaralva kertészkedhet, és akár innen mehet dolgozni.

A képen, a részben alápincézett, három szintes nyaraló látható.

Siófok üdülőövezetében, önálló helyrajzi számon nyilvántartott, 1370 m2 nagyságú bekerített telken eladó egy téglaépítésű nyaraló. A főépülettől különállóan van egy könnyűszerkezetes kis ház, benne tárolóval és fürdőszobával (zuhanyozó-mosdó-WC). A pihenőkertben dísznövények, tuják, rózsák és egy kerti kiülő van.

Az 1999 évben épült nyaraló külmérete: 11,0 m x 5,25 m. Szerkezetei: betonalap, B30-as tégla falazat, monolit vasbeton födém, fa tetőszerkezeten Jamina cserép. Nyílászárói részben hőszigetelt üvegezésű fa, részben műanyag szerkezetek, szúnyoghálókkal ellátva. A külső határoló főfalak 6 cm hőszigeteléssel vannak ellátva.

A nyaraló alkalmas arra, hogy Ön, tavasztól őszig itt tartózkodjon, szabad idejét kertészkedéssel töltse, vagy innen menjen munkába Székesfehérvárra, vagy Budapestre. A zöld környezetben lévő nyaraló kiválóan alkalmas felüdülésre, zavartalan kikapcsolódásra, pihenésre. 

A képen az 1370 m2-es gyümölcsöskert látszik, a diófa alatt hűsölő kutyával.

A kert tele van termő gyümölcsfákkal: 3 körte, 1 cseresznye, 2 szilva, több őszibarack, 4 alma, 2 sárgabarack, 2 dió és csemegeszőlő. A fák és a vetemény öntözése a fúrt kútból történik.

Hobbi kertészként megtermelheti a vegyszermentes gyümölcsöket és a konyhakerti növényeket. A nagyméretű kertben lehetőség van többféle berendezést elhelyezni: napbojler, szalonnasütő,- grillező, tűzrakó hely, szabadtéri konyha, kerti medence, gyermek játszószerek stb. Jó helyet tudna biztosítani Önmagán kívül házi kedvenceinek is.

A nyaralót az M7-es autópályáról könnyen meg lehet közelíteni autóval. Vasútállomás kb. 1300 méter, élelmiszerbolt kb. 1380 méter, szabad strand kb. 1700 méter távolságra van. A nyaralót, aszfaltos utcáról lehet megközelíteni, szomszédságában jobbára nyaralók vannak. Autókkal be lehet állni az udvarra. 

A kép, a terasz kapcsolatos nappali szobában készült.

Hűvösebb időben a földszinti nappali szobában lévő kandallóval lehet fűteni, egyébként a nyaraló radiátoros központi fűtéssel rendelkezik.

A kb. 33,89 földszinten: nappali, közlekedő, fürdőszoba, WC, főző helyiség és kamra található. A nappali szobához kapcsolódik a kb. 9,30 m2 nagyságú fedett terasz.

A kb. 16,9 m2 alapterületű tetőtérben: közlekedő, három kisméretű hálószoba és fürdőszoba került kialakításra. Kettő hálószobából kijárat van az erkélyre.

Az alagsor kb. 25,11 m2 alapterületű.

A kép, a nappali szobához kapcsolódó fedett teraszt ábrázolja.

A képen, a konyha látható az innen nyíló kamrával.

A képen, a kamra látszik.

A kép, a földszinti fürdőszobát (zuhanyozó-mosdó) és a külön helyiségben lévő illemhelyet (WC-kézmosó) ábrázolja.

Közművek közül be van vezetve a vezetékes ivóvíz és a villany (220 Volt háztartási és 380 ipari áram 3 x 16 Amper áramerősséggel). A használat során képződött szennyvíz ideiglenes tárolása megoldott. Televíziós műsorokat parabola antennával lehet fogni. Ki van építve a riasztó rendszer.

A képen, a tetőtéri lépcsőfeljáró látható.

A képeken, a tetőtéri hálószobák látszanak. 

A fenti két hálószobából erre az erkélyre lehet kimenni.

A kép, a tetőtéri fürdőszobát (mosdó, WC, Bidé) ábrázolja.

A képen, a 25,11 m2-es alagsori tároló látható. Itt lehet fűteni a vegyestüzelésű kazánnal. 

 A képen, a termő cseresznyefa látszik.

Összefoglalva:  A zöld környezetben lévő nyaraló nemcsak kikapcsolódásra, környezetváltozásra alkalmas, hanem itt kertészkedhet, veteményezhet, de meghívhatja barátait alkalmanként bográcsozni, grillezni, saját medencéjében fürödhet és kutyái is jól éreznék magukat, hiszen a nagy kert alkalmas a fentiek megvalósítására. A nyaraló irányára: 50 millió Forint.

Lőkös Gáborné (Erika) 06-30-218-0000
Lőkös Gáborné (Erika) 06-30-218-0000

Az eladosiofokiingatlanok.hu honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.