Ingatlankereső

Balaton déli part - Siófok-Szabadisóstó

Kód: ref-03

Vízpart, panoráma és sok kellemes élmény az igényes közvetlen vízparti nyaralóban

A vízparti, családias hangulatú nyaraló, a sok előnye mellett, alkalmas kisebb cégüdülőnek is.
Közvetlen vízparti nyaraló eladó

Balaton partján, kiváló adottságú, teljesen körbekerített, önálló helyrajzi számon nyilvántartott, összközműves, közvetlen vízparti 1062 m2-es telek, kb. 200 m2 új házzal. A nádmentes helyen lévő telek kb. 18 méter szélességben, kiépített partvédőművel, saját stéggel csatlakozik a Balaton medréhez.

A Balaton vize és a magántulajdon között idegen földrészlet nem található, így az ingatlan közvetlen vízparti. A település Rendezési terv előírásai az ingatlant nem érintik, nincs elé tervezve sétány, így értéke távlatban is megmarad. Építésügyi,- Vízügyi Hatóságilag, Ingatlan-nyilvántartás szerint is jogtiszta tulajdon.

Közvetlen vízparti nyaraló eladó

A Balaton medre itt sekély, homokos, lassan mélyülő, kiválóan alkalmas kisgyermekek fürdőzésére. Strand nincs a közelben. A part előtt nádas nincs, így mindenkor élvezheti a színeit gyakran váltogató ezerarcú Balaton örök látványát, a csodálatos naplementéket, és az északi part éjjel pislákoló fényeit.

A hely, a vízparton belül is egyedülálló. A vevő itt nem csak a vízkapcsolatot és az örök-panorámát kapja meg, hanem a nyugalmat is. A szomszédok csendesek, intelligensek, ennél fogva maga az ingatlan és a kert tökéletesen alkalmas pihenésre. A közvetlen vízparti ingatlan egyebekben mindent tud, amit egy vízparti ingatlannak tudnia kell.

Közvetlen vízparti nyaraló eladó
Közvetlen vízparti nyaraló eladó

A nyaraló úgy lett megépítve, hogy tulajdonosa télen-nyáron itt lakhasson. Ugyan az épület nyaraló minősítésű, azonban a pótlólagos hőszigeteléssel ellátott külső 38 cm vastag tömör téglafalai, valamint hőszigetelt nyílászárói, távolról felügyelhető központi fűtése alkalmassá teszi nyári és téli használatra.

A ház kétszintes. Mindkét szinten található Balatonra tájolt terasz, melyből a földszinti fedett terasz. A főbejárati ajtón belépve először egy kis előszobába érkezünk. Itt lehet letenni a kabátokat és a kinti cipőket. Az előszobától balra egy kis közlekedőről 3 helyiség nyílik: egy különálló illemhely, egy fürdőszoba (hidromasszázs fürdőkád, mosdó), mely ezen a képen látható, és egy kellemes méretű hálószoba.  Az előszobából egyenesen továbbhaladva juthatunk a nyaraló hangulatát meghatározó konyha,- étkező,- nappali,- fedett terasz helyiségcsoportba. A konyha,- étkező,- nappali szobából a képen látható fedett erkélyre lehet kimenni. A fedett erkélyről szép kilátás esik a vízre.

Közvetlen vízparti nyaraló eladó

A földszinten van még egy szintén megfelelő méretű hálószoba, amit a nappali szobából lehet megközelíteni. A képen, a földszinti hálószoba látható. 

Közvetlen vízparti nyaraló eladó

A képen, a földszinti fürdőszoba kátszik.

Közvetlen vízparti nyaraló eladó
Közvetlen vízparti nyaraló eladó
Közvetlen vízparti nyaraló eladó

A különálló lépcsőházból felérkezve a tetőtérbe érkezünk.A tetőtér áll egy nagyobb térből, melyben természetesen hálófülkék vannak kialakítva, egy háztartási helyiségből ahol a kazán és a mosógép is található, valamint 2 fürdőszoba. A képen a tetőtér egy része látszik. A két fürdőszoba közül az egyik kádas, a másik zuhanyozós.

A ház minden kényelmi felszereléssel ellátott, motoros biztonsági alumínium redőnyök, riasztórendszer, Daikin klíma, fúrt kút, öntözőrendszer. Felhasznált anyagai: mindenből a legjobbak. A lakóhelyiségek burkolata bambuszparketta, a fürdőszobák gránit burkolatok vagy kiváló minőségű porcelán. 

Közvetlen vízparti nyaraló eladó

A növényzet beérett, de a kert még tovább szépíthető. A szomszédságban új házak vannak, így építkezés már nem várható. A hirdetés készítője Lőkös Gáborné (Erika). Telefonszám: 06-30-218-0000  Végül legyen szíves megtekinteni az ingatlanról készült rövid videofilmet!

Az eladosiofokiingatlanok.hu honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.