Ingatlankereső

Balaton déli part - Siófok

Kód: ref-20

Balatoni lakás tulajdonosa lehet

Ez az igényes lakás azoknak a legjobb, akik el akarják kerülni a felújítás nehézségeit.

Figyelem!

Az alább, ismertetésre kerülő balatoni lakás eladása már nem aktuális, csupán referencia munka szerepét tölti be.

Eladó balatoni lakások

Balatoni fiatal társasház harmadik emeletén, eladó egy 1,5 szobás, erkélyes lakás. A lakáshoz tartozik egy kb. 11,74 m2 alapterületű tároló, mely az egyik szomszéddal közös használatú. A társasház udvarán autóval a parkolás biztosított. A lakástól a belváros kb. 1600 méterre, a Balaton kb. 600 méterre van.

A közös használatú lépcsőházból ezen a szinten négy lakás nyílik. Ennek a lakásnak olyan kedvező az elhelyezkedése, hogy csak egy közvetlen szomszédja van. Innen szép a kilátás, jó a levegő, kevesebb a zaj és a por, nincsenek fentről jövő szomszédzajok, nincs leáztatás és télen, a felfelé szálló meleg légáramlatok miatt a legfelső emeleten a legkisebb a fűtési költség. A lakás kis rezsivel fenntartható, közös költség 4230 Ft havonta.

Eladó balatoni lakások

A képen, az eladó balatoni lakás, mérethelyes alaprajzi beosztása látható.

Eladó balatoni lakások
Eladó balatoni lakások

A négyszintes társasház és környezete rendezett, karbantartott. Az épület 2003 évben épült, modern építőanyagok felhasználásával. A lakás hőszigetelt üvegezésű műanyag nyílászárós, redőnyök és szúnyoghálókkal felszerelve. A nappali szoba és a hálószoba padlóburkolata új, jó minőségű parketta, a többi helyiség járólapos. A képeken, a lakás nappali szobája látható két különböző pozícióból nézve, az egyik képen, az erkély kijárattal.

Eladó balatoni lakások

A kép a közlekedőt ábrázolja a mennyezetig érő beépített szekrényekkel. Az egyik szekrényben van elhelyezve a gázkazán. A lakás fa bejárati ajtója öt ponton záródó biztonsági ajtó.

Eladó balatoni lakások

Az egyedi legyártású konyhabútorba beépítésre került a Whirlpool típusú gáz főzőlap, villanysütő és szagelszívó. A képen az új konyhabútorral berendezett konyha látszik.

Eladó balatoni lakások

A kép a hálószobát ábrázolja az erkély kapcsolattal.

Eladó balatoni lakások

Közművek közül be van vezetve a vezetékes ivóvíz, a villany (1x32 Amper áramerősséggel), szennyvízcsatorna és a vezetékes földgáz. A lakás egyedi gázkazán fűtésű radiátorokkal, a fűtést és a melegvizet a Buderus típusú gázkazán biztosítja. TV műsorok vételét kábeltévé biztosítja. Kaputelefon van. A képen a fürdőszoba (kád,- mosdó,- WC) látható. A lakás a vételt követően azonnal birtokba vehető. 

A hirdetést készítette (tervezte, kivitelezte, közzétette), Lőkös Gáborné (Erika). Elérhetősége: 06-30-218-0000

Az eladosiofokiingatlanok.hu honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.