Ingatlankereső

Balaton déli part - Siófok

Kód: eladó-lakás-Siófok-349

Kényelmes lakás, Siófokon eladó

A Siófok központjában lévő, egyedi fűtésű, erkélyes öröklakás üres, a vételt követően azonnal birtokba vehető

Figyelem!

Az alább ismertetésre kerülő lakás eladása már nem aktuális, csupán referencia munka szerepét tölti be.

Siófok, élhető város, szabad strandjaival jelentős turisztikai célpont és vonzerő. A kép, a hajóállomás környékén készült, ahol nagyokat lehet sétálni miközben a bőséges látnivalók és a Balaton látványa élvezhető.

A város rangját, nemcsak az 5 külön településrész lakosainak száma, hanem infrastrukturális ellátottsága adja. A lakás városon belüli pozíciója jó, gyalogosan is szinte minden elérhető távolságra van.

A kisebb élelmiszerboltok, zöldség-gyümölcsbolt kb. 60 méter, autóbusz állomás kb. 380 méter, vasútállomás, posta, kb. 450 méter, étterem 570 méter, bevásárló központ kb. 600 méter, vásárcsarnok kb. 1000 méter, strand kb. 900 méter, kórház 1388 méter, hajókikötő kb. 1300 méter távolságra található. A képen Siófok Tanácsház utca egy részlete látható.

Siófok belvárosában eladó egy második emeleti kb. 70,79 m2-es öröklakás. A lakást magában foglaló lakóépület egy lakóparkban található. A társasházban lift nincs, de naponta ennyi lépcsőzés és testmozgás kell is. A társasház és környezete rendezett, kertész gondozza a növényzetet, autóval a lakópark zárt, bekerített udvarába lehet beparkolni.

A lakás épületen belüli elhelyezkedése olyan, hogy három irányból is ki lehet látni, a kelő nap és a nyugvó nap besüt a szobákba. Az egyik szobában és a közlekedőben mennyezetig érő beépített szekrény található. A képen a kb. 70,79 m2-es lakás alaprajzi elrendezése látható.

A szobák padlóburkolata parketta és szőnyegpadló, a többi helyiség járólapos. A képeken a nappali szoba látszik az erkély kapcsolattal, két külön pozícióból nézve.

Az IKEA konyhabútorba, be van építve az elektromos főzőlap, a szagelszívó és a hűtőszekrény. A kép a konyha,- étkezőben készült.

A műanyag nyílászárókra árnyékolás céljából műanyag redőnyök és kerültek felszerelésre. A képek, a 11,89 m2-es franciaerkélyes szobát ábrázolják.

Közművek közül minden be van vezetve. Kettő szobában Daikin klíma van beépítve. A radiátoros központi fűtés távirányítóval indítható, a kombi gázkazán a fürdőszobában van elhelyezve. Kábel TV, kaputelefon, riasztó van. Közös költség 5.300,-Ft/hó. A képen, a fürdőszoba látható.

A képeken, a kb. 15,47 m2-es szoba látszik két irányból nézve.

A lakás megkímélt állapotú, üres, a vételt követően, azonnal birtokbavehető, a tisztasági festést követően költözhető. A hirdetést készítette, tervezte, kivitelezte és tette közzé: Lőkös Gáborné (Erika) 06-30-218-0000

Az eladosiofokiingatlanok.hu honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.