Ingatlankereső

Balaton déli part - Siófok

Kód: ref-51

Siófokon 3 szobás, erkélyes, egyedi fűtésű lakás eladó

A lakást, lakhatja, nyaralhat benne, vagy befektetésként bérlőnek kiadhatja.

Figyelem!

Az alább, ismertetésre kerülő siófoki lakás eladása már nem aktuális, csupán referencia munka szerepét tölti be.

Ingatlanreferencia-Siófok-51

Siófok belvárosában, négyemeletes lakóépületben, eladó lett egy harmadik emeleti kb. 66,82 m2-es társasházi öröklakás. A lakás egyedi gázkonvektor fűtésű és csak azt kell megfizetni, amit a gázóra mutat.

A lakás városon belüli pozíciója kiváló: bevásárlási lehetőség és piac kb. 70 méter, gyógyszertár kb. 180 méter, az autóbuszmegálló kb. 200 méter, a vasútállomás kb. 295 méter, a víztorony kb. 380 méter, hajóállomás kb. 835 méter, strand kb. 717 méter távolságra található.

Minden megtalálható itt, a kényelmes városi élettől az időskor biztonságáig.

A lakás előnyei:

  • a lakóépületben lift nincs, ezáltal nincsenek lift zajok,
  • a napi három-4 lépcsőzés kell az emberi szervezet egészséges működéséhez,
  • a harmadik emeleten kevesebb a zaj, kevesebb a por, jobb a levegő,
  • a harmadik emelet felett már csak egy szint található, ezért a lépcsőház felől kevesebb a közlekedésből fakadó zajterhelés a földszinthez képest,
  • a lakás felett már csak egy szint található, kisebb a leáztatás kockázata,
  • a lakás körbefűtött, a lakásban fűtés nélkül is meleg van, melynek oka, az alsó lakásokból felfelé áramló meleg levegő.

A lakás külső határoló falai 30 cm vastag betonból vannak, a szakirodalom szerinti várható élettartama kb. 150 év, amiből eltelt 48 év, tehát elméletileg még 102 évig fogja szolgálni új tulajdonosát.

A lakás nyílászáró fából készültek, cseréjük nem indokolt, kifogástalanul működnek. Az 1970-ben épült régi vágású lakásban minden eredeti és átlagosan karbantartott állapotban van. A kép a belvárosban készült.

Ingatlanreferencia-Siófok-510

A használhatósági szempontból kiváló, kb. 66,82 m2-es lakás helyiségei: közlekedő, konyha, kamra, fürdőszoba, nappali szoba, két szoba és fedett loggia. A képen a lakás alaprajzi beosztása látható, a kellő nagyságú és jól bútorozható, lakható szobákkal.

Ingatlanreferencia-Siófok-511
Ingatlanreferencia-Siófok-512

A lakásban a kétirányú tájolásának köszönhetően kereszthuzat is létesíthető, miáltal a mikroszkopikus porok kiszellőztethetők. A képen a kb. 21,07 m2-es nappali szoba látható a loggiával.

Ingatlanreferencia-Siófok-513

A képen a 12,24 m2-es egyik szoba látszik.

Ingatlanreferencia-Siófok-514

Minden közmű be van vezetve. A szobákban gázkonvektorokkal lehet fűteni, a konyhában és a fürdőszobában kéménybe kötöttöt helyi melegítő készülékkel. Melegvizet a Junkers típusú gázkazán állítja elő. A kép a fürdőszobát ábrázolja.

Ingatlanreferencia-Siófok-515
Ingatlanreferencia-Siófok-516

A képek a kb. 12,16 m2-es szobákban készültek.

Ingatlanreferencia-Siófok-517

A lakóépületben élők jogait, kötelességeit, a kulturált együttélés szabályait az Alapító Okirat és a Házirend szabályozza. A képen a konyha látható.

Ingatlanreferencia-Siófok-518

A lakás irányára xx,x millió Forint. A lakás tehermentes, hitellel, családi otthon kedvezménnyel (CSOK) is megvásárolható. A hirdetést készítette (tervezte, kivitelezte és tette közzé),: Lőkös Gáborné Erika. Elérhetősége: 06-30-218-0000

Az eladosiofokiingatlanok.hu honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.