Ingatlankereső

Balaton déli part - Siófok

Kód: ref-19

Vízparti téglalakás, kilátással a Balatonra

Az eladó új lakásban a tulajdonosnak egyetlen feladata van, lakni vagy nyaralni. A felmerülő karbantartási, parkfenntartási munkálatokat, fűnyírást gondnok végzi

Figyelem!

Az alább ismertetésre kerülő siófoki lakás eladása már nem aktuális, csupán referencia munka szerepét tölti be.

Vízparti lakás a Balatonon eladó

Siófokon, az Aranyparton, a szabad strand vízétől 100 méterre, újépítésű, 42 m2 alapterületű, 1,5 szobás, erkélyes téglalakás eladó. A társasházi öröklakás a négyemeletes liftes lakóépület első emeletén helyezkedik el.

A lakás legnagyobb értéke egyfelől az, hogy helyileg a kisgyermekes családok által kedvelt, gyorsan felmelegedő sekélyvizű, homokos-medrű, szabad strand közvetlen szomszédságában található, másfelől, hogy korszerű új anyagokból van megépítve, ezáltal vélhetően sokáig és problémamentesen fogja szolgálni használóit.

A társasház, kerítéssel körbekerített, gondozott kertje közvetlenül szomszédos a szabad stranddal, ahol több kilométer hosszú közvetlen vízkapcsolat áll a strandolni vágyók rendelkezésére. A lakástól és a kertből a gyalogos kiskapun lehet kimenni közvetlenül a vízhez.

Vízparti lakás a Balatonon eladó

A lakás értéke, fokozatosan emelkedik a növekvő keresletnek és a csökkenő lehetőségeknek köszönhetően! A lakásban minden újszerű és kifogástalanul működik. Adásvétel tárgyát képezi a lakás, az önálló helyrajzi számon nyilvántartott 1,5 m2 nettó alapterületű kizárólagosan használt tároló valamint egy gépkocsi részére szolgáló beálló. Gépjárművel a telekre automatizált kapun lehet behajtani és az épület előtt, a lakáshoz tartozó parkolóban lehet parkolni.

Vízparti lakás a Balatonon eladó

A képen a társasház lépcsőháza látszik.

Vízparti lakás a Balatonon eladó

A kb. 42 m2 nettó alapterületű lakás helyiségei: előtér (közlekedő), lakószoba étkezősarokkal, főzőfülkével, hálószoba, fürdőszoba (zuhanyozó,- mosdó), külön helyiségben WC,- kézmosó. Az előbbi alapterületen felül tartozik a lakáshoz a 9,50 m2 alapterületű fedett terasz.

A lakás keleti tájolása nagyon kedvező, mivel reggel besüt a nap a hálószobába és a lakószobába. A déli és a délutáni tűző nap a sugárzó melegével már nem melegíti fel a falakat, ezért az éjszakai pihenés idejére a keleti lakás kellemes hőmérsékletűre lehűl. 

Vízparti lakás a Balatonon eladó

A közlekedőben lévő beépített szekrény egyedi legyártású, mely sok használati dolog tárolására alkalmas. A kép az előteret ábrázolja.

Vízparti lakás a Balatonon eladó

A lakásban minden újszerű és kifogástalanul működik. A képen a lakószoba látható.

Vízparti lakás a Balatonon eladó

A nappali szobából nyíló erkélyajtón ki lehet menni a fedett teraszra, melyről szép kilátás élvezhető. A Balatonra néző teraszon kellemes a tartózkodás. A külső homlokzati nyílászárók hőszigetelt üvegezésű műanyag szerkezetek, szúnyoghálóval, részben redőnyökkel kerültek beépítésre.

Vízparti lakás a Balatonon eladó

A Balaton irányába néző teraszon kellemes a tartózkodás. Itt lehet a nap bármely szakában étkezni, vagy csak egyszerűen pihenni. A kép a 9,5 m2-es teraszt ábrázolja.

Vízparti lakás a Balatonon eladó

A fedett teraszról két irányban is a Balaton látható.

Vízparti lakás a Balatonon eladó

A nappali szobához közvetlenül kapcsolódik a  főzőfülke, mely a szalagfüggönnyel szeparálható. A képen a főzőfülke és az étkező rész kapcsolata látszik.

Vízparti lakás a Balatonon eladó

A nappali szobához közvetlenül kapcsolódó főzőfülke, elegendő helyet biztosít a főzéshez. A beépített bútor egyedi legyártású, benne a kerámia lapos tűzhely, a szagelszívó és a hűtőszekrény. A kép a modern beépített konyhát ábrázolja.

Vízparti lakás a Balatonon eladó

A képen a hálószoba látható.

Vízparti lakás a Balatonon eladó

A lakás a következő közművekkel rendelkezik: vezetékes ivóvíz, villany, vezetékes földgáz és szennyvízcsatorna. Be van vezetve az internet, a kábel TV és a kaputelefon. A helyiségekben szabályozható a hőmérséklet a radiátorszelepek hőfokszabályozókkal vannak ellátva.

Külön almérők mérik a villanyfogyasztást, a gáz- és villanyfogyasztás egyedi órák mérik. A lakás fűtése gázközponti fűtés radiátorokkal. Közös költség havonta 8.000 Forint. A képen a fürdőszoba (zuhanyozó,- mosdó) látszik.

Vízparti lakás a Balatonon eladó

A lakás fűtését és melegvíz ellátását biztosító turbó ventillációs kombi gázkazán a WC helyiségben van elhelyezve. A kép a WC,- kézmosót ábrázolja.

Vízparti lakás a Balatonon eladó

Szobák laminált parkettával burkoltak, a többi helyiség első osztályú mázas kerámia lappal burkoltak. A képen az előtér mázas kerámia lap burkolata látható.

A hirdetést kézítette, tervezte, kivitelezte és tette közzé: Lőkös Gáborné (Erika). Elérhetősége: 06-30-218-0000

Az eladosiofokiingatlanok.hu honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.