Ingatlankereső

Balaton déli part - Siófok

Kód: eladó-siófoki-lakás-357

Eladó tetőtéri lakás, sportos fiataloknak

Siófok belvárosában, fiatal, üres, azonnal birtokba vehető, egyedi fűtésű, tetőtéri lakás eladó

Figyelem!

Az alább ismertetésre kerülő siófoki lakás eladása már nem aktuális, csupán referencia munka szerepét tölti be.

Fiatalos, tetőtéri lakás, Siófokon eladó

Siófok belvárosában, üres, egyedi fűtésű, tetőtéri lakás eladó. A lakóépület földszintet, 3 emeletet és tetőteret tartalmaz. Az eladó lakás, a negyedik emeleten, a tetőtérben helyezkedik el, felette nem lakik senki. A lakás, sok előnnyel rendelkezik. A legfelső szinten jobb a levegő, kevesebb a zaj- és porterhelés, nincsenek fentről jövő szomszéd zajok, felülről nincsen leáztatás.

Télen, az alsó lakásokból felfelé áramló meleg levegő miatt, itt a legfelső szinten legkisebb a fűtési költség. Jelenleg is, kikapcsolt fűtésnél 20 Celsius fok van a lakásban. A lakás, egyetlen hátránya, hogy nincs lift, de ez egyben jó is, nincsenek liftzajok, nem nyikorog, nem zuhog. Annyi mozgás, amennyi a negyedik emeletre való felközlekedéssel jár (8 lépcsőkar, 4 pihenővel), kell az emberi szervezet egészséges működéséhez.

A lakás üres, nem lakott, a vételt követően azonnal birtokba vehető, nem kell megvárni, amíg kiköltöznek belőle, rögtön meg lehet kezdeni a tisztasági festést.

A lakás, modern anyagok felhasználásával 20 éve épült. Az eltelt 20 év alatt nem sokat volt használva. A lakás városon belüli pozíciója jó, így autó nélkül gyalogosan is szinte minden elérhető távolságra van: autóbusz állomás, vasútállomás, gyógyszertár, posta, étterem, cukrászda, pékség. A társasház és környezete rendezett, autóval az épületek között lehet parkolni. Strand kb. 1700 méter távolságra van.

A lakás kb. 62,06 m2 alapterületű, melyben az alábbi helyiségek találhatók: nappali szoba, konyha, közlekedő, fürdőszoba, hálószoba és galéria. A földszinten van egy kerékpártároló, melyet a lakókkal közösen lehet használni.

A társasházban élők jogait és kötelességeit az Alapító Okirat rögzíti, a kulturált együttélés szabályait a Házirend szabályozza. A társasház ügyeit a közös képviselő intézi, közös költség 10.000 Forint havonta. A kép, a lakás, mérethelyes alaprajzi beosztását ábrázolja.

A külső homlokzati nyílászárók hőszigetelt üvegezésű műanyag szerkezetek. A szobák padlóburkolata laminált parketta, a többi helyiség mázas kerámia burkolatú. A képen, a nappali szoba látható.

A nappaliból induló lépcsőn lehet felmenni a kb. 8,56 m2 alapterületű galéria részre. A képek, a nappali szobában készültek.

A konyha 3,61 méter hosszú fala mentén került elhelyezésre a konyhabútor, melybe beépítésre került a gáztűzhely, a páraelszívó és az automata mosógép. A kisebb étkezés is itt történhet. A kép, a konyhát ábrázolja.

A hálószobában a klasszikus erkély helyett Francia erkély van. Talán kiülni nem lehet rá, de szőnyeget rázni, cigarettázni, ruhát szárítani, a korlátra felfüggesztett szárítón, virágládát kitenni a korlátra és a nyitott erkélyajtó elé kiülve levegőzni viszont lehet. A Francia erkély további előnye, hogy télen nem kell róla havat takarítani. A képeken, a kb. 12,59 m2 alapterületű szoba látható.

A lakás közművei: vezetékes ivóvíz, villany (220 Volt 1 x 25 Amper áramerősséggel), vezetékes földgáz és szennyvízcsatorna. Kábel TV, kaputelefon van. A lakás, egyedi, radiátoros gáz központi fűtésű, csak azt kell megfizetni, amit a gázóra mutat. A fűtést és a meleg vizet egy turbóventillációs, kombi gázkazán biztosítja. Minden közmű, egyedi mérőórával rendelkezik. A fürdőszobán van ablak, így a természetes megvilágítás és a szellőztetés biztosított. A képeken a fürdőszoba (kád,- mosdó,- WC) látszik.

A belvárosi, egyedi fűtésű, kevés rezsivel fenntartható, üres lakás a tisztasági festést követően költözhető. Gyermektelen fiataloknak, sportos,- fiatalos mozgású idősebbeknek ideális lakásmegoldás. A téglalakás irányára xx,x millió Forint. Csere, gépkocsi beszámítás nem működik. 

A hirdetést készítette (tervezte, kivitelezte és tette közzé), Lőkös Gáborné Erika, Ingatlanpiaci elemző és szakértő, telefonszáma: 06-30-218-0000

Az eladosiofokiingatlanok.hu honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.